25/11/08

Polèmica a Pachá

Fa molt pocs dies hem vist com una discoteca, com a reclam publicitari, proposava el sorteig d'una operació d'augment de pit per les noies que anirien a ballar en una festa. Així doncs, han suposat que totes les noies desitgen una operació de pit, sigui quina sigui la seva edat, gustos, vivència del propi cos,... per tant han suposat que totes les noies som iguals. D'altra banda, com es pot sortejar una operació d'aquest tipus com a premi, sense donar a les noies i als nois una informació rigorosa de què implica una intervenció quirúrgica d'aquest tipus?

DIGUES QUÈ EN PENSES?

Per quin motiu es pensa que les operacions estètiques serveixen per fer un homenatge a les dones? La nostra autoestima o valor depèn de l'aspecte del nostre cos?



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla que aquesta societat s'ha tornat una mica boja. L'altra dia, parlant dels video jocs, deien que quan es va fer la figura de la Lara Croft (em sembla que s'escriu així) en escaiola, s'havia partit per la cintura perquè físicament és impossible l'equilibri amb els pits tan grans.

El mateix passa amb la Barbie, aquelles camete difícilment poden aguantar un cos i ja no diguem els peus que no tenen cap tipus d'estabilitat.

El que més em preocupa és, com estaran les esquenes d'aquestes noies d'aquí a 20 anys? On va la salut de les dones?

Doña Pesada ha dit...

Hola,

Sóc la Laura Flores, del programa de Ràdio Cornellà Les Filles de Lilith. Un espai dedicat a la dona tots els dimarts de 21h a 22h.

Acabem d'inaugurar el nostre blog on també anem penjant els nostres programes.

http://lesfillesdelilith.blogspot.com/

Si voleu podeu escoltar l'entrevista que vam fer a la Meritxell Esquirol sobre la campanya de joguines no sexistes al Nadal. I també us podeu fer un volt a veure què us sembla...